Interim Projectmanagement

We hebben hebben vele projecten geleid als interim projectmanager voor grote of kleine bedrijven. Een voorbeeld van een typisch TechToBizz project is het productontwikkelingsproject dat we geleid hebben voor een grote multinationale producent van electronische onderdelen voor de automobielindustrie. De opdracht voor dit project was om een vrijgave op tijd te realiseren terwijl het project met een moeizame relatie met de belangrijke klant moest worden uitgevoerd.

Werkwijze
Het project werd geleid met een team TechToBizz professionals die staan voor kwaliteit en een professionele due diligence. Met FMEA’s in het ontwerp en het testen, met DfX en lifetime testen werd het product grondig beoordeeld in de beginfasen van de productontwikkeling. Tijdens de ramp-up van het product is er een speciale safe-launch periode gebruikt om de maakbaarheid van het product te bewaken. Op deze manier zijn problemen door vroege uitval van het product bij de klant voorkomen.

Resultaten
De moeizame relatie met de belangrijke klant is totaal verbeterd. De vrijgave volgens de eisen van de automotive sector was op tijd gerealiseerd, het vertrouwen van de klant was hersteld en er is daardoor toegang tot nieuwe markten verkregen.