Samenwerking tussen Europa en Taiwan brengt economische voorspoed Samenwerking tussen Europa en Taiwan brengt economische voorspoed

TechToBizz lid van European Chamber of Commerce Taiwan

In juli 2015 is TechToBizz lid geworden van de European Chamber of Commerce Taiwan (ECCT).
De ECCT behartigt de belangen van Europese bedrijven in Taiwan en biedt een platform voor business networking en voor het ontwikkelen van kansen. In de ruim 25 jaar na de oprichting heeft de ECCT veel zakelijke en organisatorische kansen ontwikkeld voor de aangesloten organisaties uit Taiwan en de Europese landen. Daarnaast heeft de ECCT goede contacten met soortgelijke ondernemersorganisaties uit de VS, China en andere landen.
TechToBizz is al langer actief in Taiwan, met sinds het begin van 2015 TechTobizz Dr. James Peng als onze lokale vertegenwoordiger.
De activiteiten in Taiwan zijn een onderdeel van onze strategie om internationale kansen voor onze klanten te vinden en te ontwikkelen. Het gaat hier zowel om Europese klanten met ambities in Azië als om Aziatische klanten met ambities in Europa. Door onze aanwezigheid in Taiwan kunnen we klanten in Taiwan, China, Japan en andere Aziatische landen in enkele uren bereiken. Onze focus ligt op internationale innovatie projecten in de high-tech sector, met name in de halfgeleider en de automotive industrie. We verzorgen onder andere Business Development, Technology Innovation, Team Building en Project Management.