James Peng (r) en Aart-Jan Hoeven tijdens een recente bijeenkomst in Taiwan James Peng (r) en Aart-Jan Hoeven tijdens een recente bijeenkomst in Taiwan

Teamlid in Taiwan

Met veel genoegen laten we weten dat Dr. James Peng uit Taiwan lid van ons TechToBizz team is geworden.
James heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in leidinggevende posities bij toonaangevende high-tech bedrijven, waaronder Philips en Qualcomm.
In ons team is hij verantwoordelijk voor projectmanagement in Azië, met name in Taiwan, China en Japan.
Ons bedrijf heeft een achtergrond in het managen van internationale innovatieprojecten. De ervaring is dat een lokale vertegenwoordiging, voor het verbinden van bedrijven, teams en mensen, een van de belangrijkste succesfactoren voor zulke projecten is.
Met James in ons team kunnen we onze klanten ondersteunen om effectief internationaal samen te werken. Dat doen we onder andere door te zorgen voor projectmanagement en teamwerk op een hoog niveau.
De aanwezigheid van TechToBizz in zowel de Brainport regio rondom Eindhoven als in de Hsinchu regio in Taiwan past bij de sterke historische en actuele banden tussen beide regio's. Uit eigen ervaring weten we dat een samenwerking tussen deze regio's kan leiden tot excellente business resultaten. Graag zetten we deze ervaring in voor het benutten van nieuwe kansen.